Dag 3 Elefantutflykt

2015-10-09
09:42:27
Imorse åt vi frukost på samma ställe som vi åt lunch på igår och sedan gick vi vidare till något som liknade en turistbyrå. Klockan tio kom en bil och hämtade upp oss och körde längre upp i berget. Väl framme så fick vi en guide med oss som ledde oss genom djungeln och först fram till en grotta och därefter ett vattenfall. I grottan som kallades för Batt Cave så satt med fladdermöss i bergväggen lite överallt. Vattenfallet var fint, klart och ganska varmt vatten. 


Påväg tillbaka kom det några regnstänk men det var inget annat än skönt när det var så varmt & kvavt att promenera. Men när vi var framme kom samma bil och körde ner oss en bit och där väntade en elefant & guide på oss för att ta oss på en tur. Det var roligt men lite läskigt på samma gång. 


När vi kom tillbaks dit vi började imorse gick vi till en restaurang som ligger lite bortanför vårt hotell och åt lunch och gick sedan längst vattnet tillbaks till hotellet och nu ligger vi vid poolen och tar det lungt i solen. Temperaturen ligger på 31grader och i havet känns det inte mycket kallare. Det är soligt men dimmigt. En av taxikillarna igår sa att det blir så i slutet av regnperioden för det blåser dimma från Singapore och Malaysia. Nu blir det ett dopp i poolen tror jag over and out! 🙈✌🏻️

Dagens bästa: Djungelpromenaden.
Dagens sämsta: Tanken av att elefanterna kanske inte tas om hand på det sätt dom borde.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: